طرز تهیه و آموزش کامل تهیه دسر بنافی پای خیلی خوشمزه و عالی
طرز تهیه و آموزش کامل تهیه دسر بنافی پای خیلی خوشمزه و عالی
طرز تهیه بنافی پای بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام بنافی پای را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و آموزش کامل تهیه دسر بنافی پای خیلی خوشمزه و عالی
بنافی پای یا بانوفی پاییک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی و شیر پرچرب است.
مواد لازم برای تهیه بنافی پای :
بیسکویت ساقه طلایی :♦: ۲۵۰ گرم
کره :♦: ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ایی :♦: ۱ قاشق سوپخوری
شیر عسلی :♦: ۱ قوطی
موز :♦: ۳ عدد بزرگ
خامه فرم گرفته :♦: ۲ پیمانه
پودر نسکافه :♦: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه و آموزش کامل تهیه دسر بنافی پای خیلی خوشمزه و عالی
این دسر دارای کالری بسیار زیادی است.
طرز تهیه بنافی پای :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه بنافی پای ابتدا باید
ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط کنید و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.
شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .
چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گه گاهی هم بزنید.
سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.
ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید
و صاف کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید.
روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید .
طرز تهیه و آموزش کامل تهیه دسر بنافی پای خیلی خوشمزه و عالی
طرز تهیه و آموزش کامل تهیه دسر بنافی پای خیلی خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۶