آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال خوشمزه مناسب فصل پائیز
آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال خوشمزه مناسب فصل پائیز
طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دسر فروماژ پرتقال را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال خوشمزه مناسب فصل پائیز
مواد لازم برای تهیه دسر فروماژ پرتقال :
زرده تخممرغ :♦: 4 عدد
شکر :♦: یک و یک چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل :♦: یک چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال :♦: 5 پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزه :♦: یک پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم :♦: 4 ورق
رنده پوست پرتقال :♦: نصف قاشق چایخوری
آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال خوشمزه مناسب فصل پائیز
مواد لازم در این دستور برای تهیه دسر برای 5 نفر می باشد.
طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه دسر فروماژ پرتقال ابتدا باید
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن میزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.
وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید.
سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال خوشمزه مناسب فصل پائیز
به مدت 4 ساعت باید دسر در یخچال بماند تا خودش را بگیرد.
آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال خوشمزه مناسب فصل پائیز
- ۹۷/۰۷/۰۶